Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

As van jou Realiteit

Luister, luister dit is mijn geluid tune erop in en ik leg het even uit. Alles wat leeft en beeft ben jij, want jij bent de as van je realiteit. Elke situatie, hoe zwaar het ook lijkt, is uiteindelijk een keuze van je hogere zelf die verrijkt door de ervaringen met de tijd zonder spijt altijd groeiend terwijl die zichzelf verblijd. Prikkende door dat ego wat altijd vooraan prijkt met zijn valse echtheid.
Je hogere zelf kent geen leeftijd, frustratie of negativiteit wel de liefde die boven al dit uitstijgt. Ons kent ons, zuig alle info op als een spons en houd open die mind, hoe meer je ego verdwijnt zal die rust komen met de tijd, zonder strijd gewoon observerende word je rustig aan geijkt. Deze ijking geeft verrijking en geeft je geluk en verblijding in jezelf, je hoeft geen hellup want jij kent je basis door alle verwarrende fases.

Comments are closed.