Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

DNA verandering

Dit filmpje geeft weer hoe ons DNA gaat verandering bij de aankomende paradigma verschuiving.

2 Responses to DNA verandering

 • Leo B Quist says:

  Ja groots, ik heb al heel mijn leven het gevoel van er is en moet meer zijn, mn dromen en visioenen die ik in de loop van de jaren heb gehad.
  Ik heb reizen gemaakt in de univers planeten stelsels etc. de boodschap die ik kreeg, (wees niet bang, alles komt op zijn plaats) sinds dien weet ik, we veranderen en komen naar een hoger level, langzaam maar zeker gaan er steeds meer mensen mee in deze gedachten, dit is nodig om alles op zijn plaats te zetten.

 • Inge says:

  Hele mooie site! Dank je wel voor het delen van jou ervaringen;)
  Ik wens je heel veel goeds, moois toe.
  Licht, liefde Namasté

  Inge