Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

Één Geheel

Alles is 1, en 1 is alles.
Stel je eens voor dat de enige persoon die daadwerkelijk leeft jijzelf bent.
Dat dus alles en iedereen om je heen gecreerd is voor en door jijzelf om te leren, verder te komen.
Met deze voorstelling in gedachten word elke situatie die een persoon tegenkomt op zijn weg, een kans om weer iets nieuws te leren, verder te groeien.
Op het moment dat een persoon iets buiten zichzelf legt, geef je het obewuste de ruimte.
Met deze ruimte kan in het onbewuste vervolgens alles worden gedaan, en vaak worden deze dingen als negatief ervaren.
Op het moment dat de persoon ervaart, dat dit obewuste zowel mentaal als fysiek weerstand bied en kan relativeren dat dit verspilling is van kostbare energie, komt er een stukje bewustwording naar voren.
Het bewustzijn is vergroot.

Reacties zijn gesloten.