Gedachtenprocessen


Gedachtenprocessen bewust maken, daarachter verkeert die rustfase.
Onbewuste gedachte uit zicht van het licht, liggend in het duister.
Observeer meer in het licht. En voel het juiste zonder duister, wetend wat het is als een soort van stabiele basis. Nimmer als water voor een vis, en toch een soort van verbintenis.
Zonder duister geen licht, dus weet wat het is en start met een solide basis.
Besef het duister en pak die les zonder overbodige stress. Pak dit op je pad onderweg naar succes.
Kijkend in jezelf, zie bewust die andere helft. Nimmer nooit het vertrouwen kwijtraken, steek de energie in positieve zaken en verwerf dat bewustzijn waar we allen één zijn.
Zonder strijd en negativiteit vechtend voor echtheid en met de tijd pluk je de vruchten als de koning te rijk. Het werd eens tijd dat is een feit.

Dit bericht is geplaatst in Gedichten&teksten. Bookmark de permalink.

Een reactie op Gedachtenprocessen

  1. Fidel Vaughn schreef:

    Maar dat houdt ook in, dat er voor al die ingewikkelde problemen een eenvoudige oplossing is, want in de eenvoud lossen problemen vanzelf op. Dan is dus een leven zonder pijn, verdriet, angst, ellende en onzekerheid wél mogelijk. Dan zou dus, wat alle theologen, filosofen en maatschappij-veranderaars voor onmogelijk hielden, bizar genoeg, juist omdat ze dachten, dat ze theoloog, filosoof of maatschappij-veranderaar waren, het absolute geluk wel en nog eenvoudig ook haalbaar zijn. Door een andere kijk zou dus het verleden teniet gedaan worden, waardoor het einde weer als het begin zou zijn. De doos van Pandora, die vanaf de wieg van elke, dus ook van deze cultuur, openstaat, rampen en verderf uitbrakend, zou weer gesloten kunnen worden. Als je onder eeuwigheid niet oneindige tijdsduur, maar ontijdelijkheid verstaat dan leeft hij eeuwig, die in het heden leeft (1). Het eeuwige leven is dus geen utopie, maar alleen niet verenigbaar met een leven in een cultuur, en je zou dus kunnen zeggen, dat kleine kinderen het eeuwige leven hebben; geen benul van tijd, zoals grote mensen dat noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *