Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

Mier

Mier

Kijkend vanaf boven naar een mier, kruipend op de grond. Zou deze mier ooit een besef hebben van de persoon die boven hem stond ? Als persoon kijkend naar de lucht en verder dan dat, zou er boven ons nog meer zijn als wat ik nu bevat ? Ligt er daar verborgen een spirituele en energieke schat, van al dat wat wij altijd wilden weten over ons levenspad ?

Terug neerkijkend op de mier, druk bezig met ze taak in het nu en hier besef ik me dat, alles wat is en komt hoort bij ons levenspad. Het leven is meer, keer op keer de ervaringen van weleer op de terugkeer in onze levenssfeer met daarin een deel in ons beheer, denk ik weer terug aan tijden die me in het verleden verblijden en verwijzen naar toekomstige tijden.

Dingen gebeuren zo is dat, hoe je hiermee omgaat is dat, wat bepaalt hoe jij je levensenergie behaalt en verder gaat, welke weg je inslaat en zo op jou manier uiteindelijk dit leven verlaat.

Denk positief en heb je naasten lief, geef zonder verwachting ook daar vind je je kracht in. Heb vrede met wie je bent en laat je niet beperken door dingen die je niet kent, ga eropuit en zoek die ervaring in het leven, want niemand weet hoeveel tijd je hebt gekregen.

Voel je doel met gevoel en houd je hoofd koel. Je overlevingsinstinct zorgt ervoor dat jij je richting vind en daar waar je het niet verwacht ligt het, je innerlijke kracht.

Houd deze vast op je pad en verwacht dat mensen zullen leren van jou gevonden kracht. Straal dit uit en kijk vooruit, houd je hoofd hoog, leer positief kijken en mensen te bereiken om zo jezelf met de energie van de aarde te ijken. Denk niet teveel en voel, want daar ligt uiteindelijk ons doel.

Robbert Nijenhuis, 2010

Reacties zijn gesloten.