Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

Ruimte

Mensen, dingen, situaties ruimte geven om te groeien.
Laat juist dingen je boeien, kap het niet af omdat jij weet hoe het zit, geef hiermee jezelf ruimte om te komen uit die shit.
Uiteindelijk gaat het niet om hebben van gelijk, laat los toon begrip en verrijk.
Liefde is toch waar het uiteindelijk om draait ?
Ken je banden, je basis en herberg die essensie om woorden kracht te geven daar waar het raakt.
Daar diep vanbinnen waar het niet gaat om verraad, haat, verschillende rassen, kwaad en al dat andere maat.
Je voelt toch waar het uiteindelijk om draait ? Die connectie, verbinding zonder angst met al dat wat bestaat.
Vertrouw op die connectie en zie daarin jou reflectie, weet hoe het zit en sta boven die shit.
Ga hierin vertrouwen en verder bouwen om zo je eigen gecreëerde toekomst te aanschouwen.
Ik weet dat jij er komt, want dat vertrouwen is gegrond. Kijk over die drempel binnen in je eigen tempel, wetend dat zonder aandacht ze onbewust word verkracht, en hiermee die draak veel macht pakt.
Stap jij je tempel binnen, is er geen draak die jij niet kan overwinnen, laat het vanuit liefde beginnen en daarin jezelf terugvinden.

Comments are closed.