Welkom op Quantum Bewustzijn

U bent aangekomen op een plaats waar het streven is, u zoveel mogelijk te assisteren bij het bereiken van meer controle in uw leven. Het vergroten van het bewustzijn, leren uzelf te kennen en hier het maximale uit te halen. Al uw energie positief benutten om zo op deze wijze met veel rust en vrede door het dagelijkse leven heen te gaan. Ikzelf heb een aantal intense ervaringen door de jaren heen gehad die mij de kans gegeven hebben anders naar de wereld en mijzelf te kijken. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik het gevoel heb dit te willen delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het mij een veel vollediger, gelukkiger en al met al een dankbaarder persoon heeft gemaakt. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mijn ervaringen mensen positieve lessen geeft die zij op hun manier weer op hun eigen leven kunnen toepassen. Aangezien meerdere mensen mij hebben benaderd met de vraag wat verder in te gaan op hetgeen ik ervaren heb, vond ik het tijd dit ergens een plekje te geven om zo vollediger en breder mijn ervaringen te delen. Ik hoop dat u positiviteit haalt uit hetgeen hier op de site geplaatst word.

Mogen er vragen of suggesties zijn, dan hoor ik dat graag en kunt u contact opnemen via het contactformulier

Vriendelijke Groet,

Robbert

UNiversum

We zijn een groots kosmisch en energetisch universum met grenzen bedacht door mensen.
Alles is licht en licht is alles, door gedachten word licht gevangen in allerlei vormen, materialen en getallen.
Gedachten zijn echt, materie is de illusie het gaat om wat je denkt en niet zozeer om wat je ziet.
Claim je eigen realiteit, vecht voor vrijheid geef liefde en blijdschap, zie hoe het mensen verblijd en vind innerlijke rust met de tijd.
Geloof in jezelf en de dingen waar je voor gaat,dan er is niemand die dat tegenhoud of kapotmaakt. Om te komen tot de conclusie, moet je door de illusie. Vind de kern van de waarheid, en zie de werkelijke realiteit. Zoek de kleine dingen in het leven en geef het even om te zien dat dit de dingen zijn om voor te leven. Maak je hoofd leeg van de verwachtingen en eisen van dit systeem, en ervaar je ware aard, alles is 1. Verrijk jezelf met kennis en zorg dat je het onderbouwt, dan zul je zien dat het systeem je enkel tegenhoud.

Raak los van alle bezitting, verplichting en zoek de ultieme verlichting. Bereid jezelf spiritueel voor, voel vanbinnen.. Luister naar de aarde en hoor… zoekend en vermenigvuldigend richting het licht, zul je zien dat er altijd iets nieuws komt in het zicht. En al is het niet wat je verwacht, juist daar ligt die verborgen kracht 😉

Hoe kan ik je vertellen wat het is ? Zoek in jezelf want daar ligt die rust en bliss. Niet vragen aan anderen wat is, kijk naar binnen en voel waar het ligt, zet je donker in het licht, word bewust en raak verlicht gooi die egojas af vind het moment NU daarbinnen waar het zit.

One Response to UNiversum

  • Kris Guzman says:

    We gaan een deel van de wegen samen We dragen vaak elkanders last, We zijn vrienden, we hebben aan elkander Ons zo goed reeds aangepast. We kunnen elkander zo goed begrijpen, Weten waarom een ander zo is, En zouden de weg alleen moeten gaan Dan voelen we een gemis, Omdat een ander niet Meer met ons gaat. En toch is vriendschap een band Die zich baseert op ware liefde, Liefde die zich nimmer scheiden laat. Vriendschap is samenzijn in wezen, In bewustzijn altijd door. Liefde is de kracht van de Eeuwige, Vriendschap is vaak ons woord daarvoor. Vriendschap kan telore niet gaan, Vriendschap is waarde van werkelijk bestaan. Je deelt je leven met ‘n ander, Bent dubbel zo lastig En dubbel zo groot, dubbel zo sterk In al je streven, Verwint eens zo gemakkelijk OOK de dood. Vriendschap of liefde Verlies kan ‘t niet geven, Verlies dat bestaat niet Dat is maar waan. Kun je verdraagzaam De schijn verdragen Zolang je nog leeft In een wereld van waan? Is er een geloof dat je leven kan schragen, Geloof in een eeuwig voortbestaan? Dan weet je, in vriendschap In liefde, in leven Kan nimmer en nooit iets verloren gaan. En vind je aan ‘t eind van je wegen Je God, je zult tezamen staan voor Hem Van Wie in den beginnen Alle kracht is uitgegaan. De uiting zal misschien versmelten Tot eenheid in het eeuwig licht, Maar saam’ nog zul je daar ook leven Tezaam’ in God, op God gericht.